Kathrin Kühnel

Bio-gecertificeerde natuurcosmetica

Met gepatenteerde celbeschermingsformule

SOIN DE

JOUR

Beschermende 
dagcrème

De verzorgende dagcrème verwent de huid met een voedende textuur en vormt de hele dag een beschermende laag tussen de huid en de buitenwereld.

30ml

Nu kopen >SOIN DE

NUIT

Opbouwende 
nachtcrème

In de Tamalys-nachtcrème ondersteunen harmonisch op Tamaline® afgestemde essences zoals malve-extract en bloesemwater van de mediterrane strobloem, de nachtelijke regeneratie van de huid.

30ml

Nu kopen >


CRÈME

MOUSSANTE DOUCE

Mild schuimende
reinigingscrème

De mild schuimende reinigingscrème ontdoet de normale en belaste gezichtshuid behoedzaam van make-up en verontreinigingen.

100ml

Nu kopen >SÉRUM

REVITALISANT

Vitaliserend
Vochtigheidsserum

Het weldadige vochtigheidsserum kalmeert en vitaliseert de vermoeide en gestresste huid. Het lichte serum trekt snel in en maakt de gezichtshuid steviger.

15ml

Nu kopen >


De werkzame stof

TAMALINE®

TAMALINE® helpt de gestresste huid van de stadsmens tot rust te komen en werkt ontspannend en stimulerend‚ als een weekendje op het platteland.


TAMALINE® is het gepatenteerde aardbeiwortelextract uit de soort Mara des Bois, die een buitengewoon hoog gehalte aan oligomere proanthocyanidinen (OPC) heeft. Aan deze natuurlijk voorkomende werkzame stoffen – ook ‘polyfenolen’ genoemd – wordt in de cosmetica een hoge oxidatieremmende werking toegeschreven.


De bijzondere voordelen van TAMALINE®
- Optimaal verdelingsprofiel van de aangetoonde OPC    
- Natuurlijke antioxidanten van de hoogste kwaliteit en zuiverheid, zoals bewezen    
- De werkzame stof wordt in een bijzonder behoedzaam proces gewonnen    
Alle TAMALYS®-verzorgingsproducten bevatten de werkzame stof


Werking van TAMALINE® in de natuurcosmetica TAMALYS®
-  Beschermt de huid tegen oxidatieve stress    
-  Ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen    
-  Stabiliserende effecten op het bindweefsel    
- Preventie van vroegtijdige natuurlijke huidveroudering en huidveroudering door milieu-invloeden

 

 

 

 

68% vermindering

van vrije radicalen

De studie toont aan dat milieu-invloeden, zoals bijv. uv-stralen, het aandeel vrije radicalen in huidcellen enorm verhogen. Door TAMALINE® wordt een aanzienlijke daling van het aandeel vrije radicalen bereikt. In wetenschappelijke studies kon worden aangetoond dat zelfs zeer kleine hoeveelheden TAMALINE® al volstaan om een duidelijke afname van vrije radicalen te bereiken.

Het resultaat zijn minder rimpels, een optimale regeneratie van de cellen en een stralende teint.

Laboratorium Greenpharma (Orléans), gespecialiseerd in plantaardige onderzoek.

125 jaar

De geschiedenis van Tamalys begint 125 jaar geleden op de boerderij van de familie Marionnet in de Sologne in het hart van Frankrijk. In het landschap met zijn vele vijvers en meren kunnen dieren en planten in nog ongerepte natuur opgroeien. Hier begint de jonge Alexandre Marionnet met het verbouwen van wijn, asperges en aardbeien.

Familiebedrijf

Al vier generaties lang delen zijn nakomelingen de passie voor, en respectvolle omgang met de planten. Op de biologisch bewerkte, zuivere bodem gedijen planten van buitengewone kwaliteit met rijke substanties.

De ontdekking

Zijn zoon, André Marionnet, slaagt er na vele jaren en duizenden teeltproeven in om een bijzonder robuuste en aromatische aardbeisoort te cultiveren, de bekroonde en inmiddels wereldberoemde Mara des Bois. Om het geheim van het weerstandsvermogen van deze plant te achterhalen, wordt een eigen onderzoeksstation opgericht en met wetenschappelijke laboratoria samengewerkt.

Bioactieve stoffen

De Marionnets ontdekken met de hulp van plantenfysiologen en dermatologen dat in de kleine worteltjes van hun aardbeiplanten een heuse schat verborgen zit: de cellen zijn aangevuld met hooggeconcentreerde bioactieve stoffen, die de basis vormen voor een unieke cosmetica naar het voorbeeld van de natuur.

Producten

  • Dagcrème
  • Nachtcrème
  • Reinigingscrème
  • Vochtigheidsserum

Wij dragen het Ecocert-keurmerk

Wat betekent dit?

  • PRINCIPE 1
  • PRINCIPE 2
  • PRINCIPE 3